Bad & Bygg | El & Värme

Badrum

 

BehörighetsbevisRenoveringen av ditt badrum eller tvättstuga är en av de viktigaste investeringarna du kommer att göra när det kommer till ditt boende. Därför är det oerhört viktigt att du anlitar en hantverkare som är certifierade för att utföra arbeten i våtutrymmen. Vi arbetar i enlighet med Byggkeramikrådets branschregler för att du ska få ett badrum som är fackmannamässigt utfört och som kommer att hålla i många år framöver. Byggkeramikrådet samarbetar med både försäkringsbolag, plattsättare samt tillverkare av kakel, klinker, badrumsmöbler, med mera. Titta gärna in på deras hemsida (bkr.se) så finner du mer information om våtrumsarbeten, behöriga företag samt allmän information och inspiration om kakel och klinker.

Vi på Bad & Bygg ställer oerhört höga krav på oss själva och de samarbetspartners som vi arbetar med, allt för att ert badrum ska bli precis som ni tänkt er samt hålla en hög standard både kvalitets- och utseendemässigt. Vi arbetar nästan uteslutande som huvudansvariga för de renoveringar vi utför och sköter all kontakt med både elektriker och rörmokare, allt för att arbetet ska fortgå som planerat och för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund.

Under fliken projekt finns bilder från några av de våtutrymmen som vi utfört och även bilder från många av de andra arbeten som vi fått förtroendet att utföra.

Kontakta oss gärna med hjälp av kontaktformuläret här på hemsidan under fliken Kontakta oss eller ring oss på 0243-21 22 70 så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa er med just er tvättstuge- eller badrumsrenovering.

Bad & Bygg Falun/Borlänge AB
Org.nummer: 556947-9412

Hemsida av Webblansera

<-- Tryck här för meny