Bad & Bygg | El & Värme

Fönsterbyte

Ett fönsterbyte är så mycket mer än bara ett nödvändigt ont. Nya fönster gör att både in- och utsidan av ditt hus får ett helt nytt utseende. På utsidan kan det vara den sista lilla detaljen som får hela huset att bli en helhet. Idag finns det en enormt stort utbud med allt från trä- till aluminiumfönster i alla storlekar. Det går även att byta färg på karmarna eller sätta in en helt ny spröjs för att ändra om husets utseende till det bättre. I många fall märker man till exempel att man inte behöver byta fasad och inte heller måla om hela huset. Även på insidan kan du med hjälp av nya fönster få ett helt nytt hus. Dagens fönster har en mycket vackrare design och bättre funktioner. De har dessutom ett mycket bättre ljusinsläpp mot vad de gamla hade kan få dina rum att bli precis så ljusa som du tänkte dig när du målade eller tapetserade om i ljusa färger. 

Tänk också på att dagens fönster har ett mycket lägre U-värde (energiförlust) vilket gör att du tack vare ett fönsterbyte sparar in mycket pengar på bara uppvärmningen.

Under fliken projekt finns bilder från några av de fönsterbyten vi utfört och där kan du även kolla på bilder från andra arbeten som vi fått förtroendet att utföra.

Kontakta oss gärna med hjälp av kontaktformuläret på hemsidan under fliken Kontakta oss eller ring oss på 0243-21 22 70 så kan vi komma med råd eller hjälpa dig med utförandet av ditt fönsterbyte.

Bad & Bygg Falun/Borlänge AB
Org.nummer: 556947-9412

Hemsida av Webblansera

<-- Tryck här för meny