Bad & Bygg | El & Värme

Kök

Börjar ditt gamla kök bli slitet, är arbetsytorna för små eller vill ni helt enkelt ha ett nytt kök så finns det en del saker som kan vara bra att tänka på.

Börja med att noga tänka igenom hur ni vill placera allting för i en renovering så har ni möjligheten att flytta på exempelvis kyl och frys till ett för er mer passande ställe. Köksleverantörerna har ofta verktygen för att rita upp ert nya kök så att ni har möjlighet att se det ungefärliga slutresultatet.

Ibland krävs det bara små medel för att få ett kök att kännas fräschare. Exempelvis så kan man lägga in ett nytt golv, byta ut innertaket eller montera in ny belysning i köket för att bidra till att köket känns rymligare samt ljusare. Många gånger så kommer man långt med att bara tapetsera alternativt måla om väggarna eller byta ut kaklet i köket.

Ett tips för att spara in pengar kan vara att riva stora delar av köket på egen hand samt att montera ihop skåp och luckor själva istället för att låta oss hantverkare göra det. Vanligtvis utför vi även rivning samt montering i samband med renovering av kök.

På Bad & Bygg har vi lång erfarenhet och den rätta kompetensen för att förvandla era planer och visioner om ett nytt kök till verklighet.

Kontakta oss gärna här på hemsidan via kontaktformuläret eller ring oss på 0243-21 22 70 om du har frågor gällande renoveringen av ditt kök eller vill att vi gör ett gratis kundbesök.

Bad & Bygg Falun/Borlänge AB
Org.nummer: 556947-9412

Hemsida av Webblansera

<-- Tryck här för meny