Bad & Bygg | El & Värme

Tak & Fasad

20131030_144952Taket är den kanske viktigaste delen av huset.  Ett dåligt eller rent av läckande tak kan få förödande konsekvenser i form fukt- och rötskador som i sin kan medföra enorma kostnader. Märker du att det har börjat läcka från taket kan det vara ett bra läge att genomföra ett takbyte. Tänk också på att genom att renovera ditt tak så ökar du värdet på huset.

Med rätt material så kan du inte bara få ett nytt tak utan även känslan av ett helt nytt hus. Exempelvis genom att byta färg på vindskivor, hängrännor, stuprör, tegel och plåt.  Vi på Bad & Bygg arbetar med både tegel- och plåttak så oavsett takbeklädnad kan vi hjälpa dig.

Fasaden är även den en mycket viktig del av huset. Har ni en sliten fasad, dyra uppvärmningskostnader eller det kanske det rent av drar kallt är det läge att byta fasad och på samma gång tilläggsisolera. Fasaden är en mycket stor del av husets utseende och gör att hela huset får ett enormt lyft.

Det finns många sätt att förändra ditt hus utseende bara genom att byta tak eller fasad och vi kommer gärna med goda råd om på vilka sätt du enkelt kan få ditt hus att bli ett av områdets vackraste.

Även när vi genomför tak- och fasadbyten så har vi nästan uteslutande huvudansvaret och sköter kontakten med ställningsföretagen, plåtslagaren och de som levererar materialet så att du i lugn och ro kan koncentrera dig på vardagen. 

Har ni frågor om tak och fasader eller vill ha offert så kontakta oss gärna här via hemsidan eller ring oss på 0243-21 22 70 för ett gratis hembesök.

 

 

Bad & Bygg Falun/Borlänge AB
Org.nummer: 556947-9412

Hemsida av Webblansera

<-- Tryck här för meny