Bad & Bygg | El & Värme

Tillbyggnad

Börjar huset kännas för litet, funderar ni på att hyra ut en del eller vill ni kanske förlänga sommaren med hjälp av ett uterum. Vad ni än har för plan med er tillbyggnad så kan vi hjälpa er.

Att bygga ut är ofta ett ganska stort projekt men det behöver för den sakens skull inte vara svårt. Här nedan följer exempel på en del saker som kan vara bra för er att ha tänkt igenom innan byggnationen.

Fundera över hur ni vill att byggnationen ska se ut, fundera även över vilken funktion som ni har tänk att tillbyggnaden/utbyggnaden ska fylla. Vårt företag kan vid ett kundbesök komma med goda råd & tips för att er tilltänkta utbyggnad ska bli så bra samt så funktionell som möjligt.

Innan dess att ni anlitar ett byggföretag för att uppföra er tillbyggnad/utbyggnad så bör ni har kollat upp om ni har lov att bygga samt hur nära inpå eventuella grannar ni får bygga.

Tänk igenom var på tomten som ni vill placera er byggnation utifrån vilket syfte den skall fylla, exempelvis om ni planerar att bygga ut en altan så ta i beaktande utsikt samt soltimmar så att ni placerat altanen på bästa möjliga plats.

Ni bör även ta i beaktande hur byggnationen kommer att påverka huset insida, var någonstans det passar att placera en dörr för åtkomst till byggnationen exempelvis.

Under fliken projekt finns bilder från några av de tillbyggnad som vi utfört och även bilder från många av de andra arbeten som vi fått förtroendet att utföra.

Kontakta oss gärna med hjälp av kontaktformuläret här på hemsidan under fliken Kontakta oss eller ring oss på 0243-21 22 70 så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa er med just utbyggnad.

 

Bad & Bygg Falun/Borlänge AB
Org.nummer: 556947-9412

Hemsida av Webblansera

<-- Tryck här för meny